Selasa, 19 Februari 2013

MB SELANGOR JANJI BAYAR WANG IHSAN KEPADA MANGSA BANJIR DI PUCHONG???!!!MB SELANGOR MAT KHALID GAGAP  KONONNYA BERJANJI AKAN MEMBAYAR WANG IHSAN KEPADA MANGSA BANJIR YANG TERLIBAT DI SEKITAR KAWASAN PUCHONG YANG TELAH BERLAKU PADA 18 FEBRUARI 2013. SETIAP KETUA RUMAH TERMASUK TOKEY-TOKEY KEDAI DI DALAM IOI MALL PUCHONG AKAN DIBAYAR DENGAN WANG IHSAN NEGERI SEBANYAK RM 1000. KEPUTUSAN INI KONONNYA UNTUK MENUNJUKKAN KEPADA KERAJAAN PUSAT BN DAN KERAJAAN NEGERI PAHANG YANG JUGA DI BAWAH PENTADBIRAN BN BAHAWA NEGERI SELANGOR JUGA MAMPU MEMBAYAR WANG IHSAN KEPADA MANGSA BANJIR MALAH MB SELANGOR TERSEBUT SANGGUP MEMBAYAR SEBANYAK DUA KALI GANDA DARI NILAI YANG DIBAYAR OLEH KERAJAAN PUSAT.

BANJIR MELEMPAH KE DALAM IOI
BANJIR DI DEPAN IOI MALL
SILA ABAIKAN ISI KANDUNGAN PERENGGAN PERTAMA PPH DI ATAS. MINTA MAAP LA KALAU SI KAHLID GAGAP TU NAK BAGI DUIT SATU SEN PUN DARI DUIT KERAJAAN NEGERI YANG DIA DAH KUMPUL PENJUALAN PASIR RAKYAT TUH BALIK KEPADA RAKYAT???KORANG INGAT DIA NI PEDULI KE DENGAN NASIB RAKYAT SELANGOR YANG JADI MANGSA BANJIR.???!! ALIH-ALIH DIA TUNJUK KAT MUKA UMNO DAN BARISAN NASIONAL PUNYA TANGGUNGJAWAB..SUDAH LA GAGAP..KO HAMEK JELA PASIR KAT SELANGOR TU SAMPAI HABIS BAWAK MASUK KUBUR...

MANA NAK DAYA SI GAGAP TU NAK BERSAING DENGAN PERDANA MENTERI KITA  YANG PERIHATIN KEPADA MANGSA-MANGSA BANJIR..SEHINGGA NAMA-NAMA MANGSA BANJIR YANG TERCICIR DAN TIDAH BERPINDAH SEMASA PENDAFTARAN DIPERTIMBANGKAN OLEH KERAJAAN PUSAT DAN NEGERI SUPAYA MEREKA YANG TERLIBAT DENGAN BANJIR DIBERI DENGAN SEBERAPA SEGERA..


MAJLIS WANG IHSAN BANJIR BERSAMA MB DI PAHANG JANUARI 2013


P.S. 

PPH NAK TANYA SATU BENDA JE..KHALID GAGAP ..LU ADA BERANI KE BAYAR DUIT WANG IHSAN KEPADA MANGSA BANJIR DENGAN DUIT HASIL NEGERI???

0 comments:

Catat Ulasan

MEDIA PANGLIMA PATIN HITAM

Loading...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More