Jumaat, 25 Januari 2013

KALIMAH ALLAH:KULIAH MAGHRIB DATO HARON DIN YANG DIBOIKOT PEMIMPIM DAN PENCACAI PAS..!!!

DALAM SUASANA PARTI POLITIK MALAYSIA YANG SEDANG GHAIRAH MEMPERSIAPKAN DIRI UNTUK MENGHADAPI PRU 13, KITA SEMUA TELAH MENJADI SAKSI KEPADA SIKAP TERDESAKNYA PAKATAN ROMEN (PR) DAN LEBIH TEPAT LAGI PPH NAK TUJUKAN DISINI KEPADA KECELARUAN PEMIMPIN PARTI AJARAN SESAT (PAS).

PADA SUATU PENGUMUMAN PRESIDEN PAS, DATO HADI AWANG DISAMPING PELIWAT TEGAR DAN PEMAIN PEPATUNG DARI CHINA, ANUWAR IBRAHIM DENGAN BANGGA TANPA RASA BERDOSA SERTA SYIRIK KEPADA ALLAH S.W.T. TELAH MEMPERGADAIKAN KALIMAH ALLAH SUPAYA IANYA DIKONGI DENGAN AGAMA LAIN DI MALAYSIA. WALAUPUN BEBERAPA HARI KEMUDIAN TELAH KELUAR SATU KEPUTUSAN DARI MAJLIS SYURA PAS MENGECAM SEBARANG PENYALAH GUNAAN KALIMAH ALLAH OLEH AGAMA LAIN DAN MENEGASKAN KALIMAH ALLAH ADALAH EKSKLUSIF BAGI ORANG ISLAM SAHAJA. TERUS SI BERUK ANUWAR DAN SI KOMUNIS LIM KIT SIANG DIAM SERIBU BAHASA...TAPI RAMAI PULAK PENCACAI PAS DAN DAP CUBA MENJADI ULAMAK PULAK DENGAN MENUDUH PIHAK UMNO PULA ADALAH PUNCA SEBENARNYA KALIMAH ALLAH DISALAHGUNAKAN..MANA LOGIK AKALNYA?????!! KENAPA ASAL BENDA YANG TIDAK BAIK DAN KESILAPAN YANG MEREKA LAKUKAN SENDIRI ,SEGALA DITUNDING KE MUKA UMNO DAN BARISAN NASIONAL..???!!!

KEPADA PENCACAI-PENCACAI PAS DAN PENYEMBAH KOMUNIS LIM KIT SIANG, DISINI PPH NAK TINGGALKAN RAKAMAN  KULIAH MAGHRIB KHAS OLEH DATO DR. HARON DIN BERKENAAN KALIMAH ALLAH YANG TERKINI BERTARIKH 19 JANUARI 2013..APAPUN PPH AMAT TERASA SEDIH KERANA KULIAH MAGHRIB DATO HARON DIN INI TIDAK MENDAPAT TEMPAT DI HATI ANAK-ANAK MUDA YANG SEDANG GIAT MENCARI KEBENARAN ISLAM..KALAU VIDEO ORANG PAS MEMAKI HAMUN ORANG DAN VIDEO LAWAK BODO AZHAR IDRUS RAMAI PULAK VIEW DAN KOMENNYA..AFTAFIRULLAH...AL AZIM..AMAT JELAS DATO DR. HARON DIN ADALAH SEORANG ULAMAK YANG SEJATI DAN TIDAK PERNAH TERCICIR DARI LANDASAN ISLAM YANG SEBENAR..BAGAIMANA PPH TAHU? AYUH KITA AMATI KULIAH MAGHRIB BELIAU YANG BEGITU HALUS DAN BERKHEMAH DI DALAM MEMBERIKAN PENJELASAN YANG SUNGGUH PADAT DENGAN ILMU YANG TIDAK MUDAH KITA PEROLEHI DARI MANA-MANA.


P.S.

BILA SAHAJA DATO DR. HARUN DIN MEMBUKA MULUTNYA SAHAJA BULU ROMA PPH SUDAH BERDIRI..PPH RASA BEGITULAH AURA SEORANG ULAMAK BERILMU ..PEMBACA BLOG PPH BAGAIMANA?

0 comments:

Catat Ulasan

MEDIA PANGLIMA PATIN HITAM

Loading...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More