Khamis, 2 Ogos 2012

DAKWAAN MALAYSIAKINI ULAMA UMNO SERU MEDIA SOSIAL PRO-KERAJAAN GUNA TAKTIK MUSLIHAT ADALAH UNTUK MENGHINA RASULULLAH??!!!!

PPH BARU MENONTON DARI YOUTUBE TENTANG PENJELASAN DARI USTAZ FATHUL BARI MENGENAI BELIAU TELAH DIDAKWA MENYERU KEPADA SEMUA PENGAMAL MEDIA SOSIAL PRO-KERAJAAN UNTUK MENGAMALKAN MUSLIHAT SERTA FITNAH DI DALAM PENULISAN MEREKA.DAN YANG LEBIH MENGHANGINKAN KAWAN DI  BULAN-BULAN RAMADHAN NIH KALAU KITA BACA DAN FAHAMI BETUL-BETUL ARTIKEL MALAYSIAKINI BERTARIKH 4 JULAI 2012, CUBA MENGAITKAN DAKWAAN MEREKA UNTUK MENGHINA AGAMA ISLAM SERTA AKHLAK RASULULLAH S.A.W KITA....AAIH..AKU RASA MACAM #TTUTTT## JE PUAK-PUAK  NIH..KALAU TAK DIINGATKAN PUASA..AAIIHH...PPH NAK AJAK PEMBACA BLOG PPH UNTUK MEMBANDINGKAN SENDIRI DENGAN BUKTI-BUKTI YANG PPH DAH JUMPA INI..DAN PPH NAK TANYA PEMBACA SETUJU ATAU TIDAK DENGAN PANDANGAN PPH..??

ARTIKEL YANG CUBA MENGHINA ISLAM
SILA TONTON VIDEO TERAKHIR..AYAT MANA SEBENARNYA DAKWAAN MENGATAKAN USTAZ FATHUL BARI MENGGALAKKAN MUSLIHAT DAN FITNAH???!! INI TIDAK LAIN DAN TIDAK BUKAN HANYA UNTUK MENYELITKAN UNSUR-UNSUR MENGHINA ISLAM DI DALAM ARTIKEL TERSEBUT..!!!


1 comments:

Klu tak belit bukan malaysiakini namanya.

Catat Ulasan

MEDIA PANGLIMA PATIN HITAM

Loading...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More