Rabu, 29 Ogos 2012

GEMPAR!!!TANDA-TANDA ORANG ISLAM AKAN MURTAD DAN SESAT DI BAWAH PENTADBIRAN DAP DAN PAKATAN ROMEN..!!


INI ADALAH HASIL PEMERHATIAN PPH TERBARU YANG PPH KOREK SENDIRI DI LAMAN WEB SEBUAH SYARIKAT JUALAN YANG TANPA SEGAN SILU MENGGUNAKAN PERKATAAN "SYARIAH" DI DALAM JUALAN PRODUKNYA..DARI PEMERHATIAN DAN KAJIAN PPH MAKIN BERTAMBAH PELIK..KATANYA SYARIKAT TERSEBUT GUNA KONSEP "SYARIAH" TAPI TAK NAMPAK PULAK ORANG ISLAM DENGAN CIRI-CIRI ISLAM DALAM  GAMBAR ITU..ATAU CIRI-CIRI MAJLIS ORANG ISLAM..???

BAIKLAH..TAK PAYAHLAH NAK CERITA PASAL LATAR BELAKANG BISNES SYARIKAT TERSEBUT..TETAPI YANG BUAT PPH HANGIN SATU BADAN NIH..ADA PULAK UPACARA "TOAST CHAMPAIGNE" ATAU ARAK BERLATAR BELAKANGKAN PERKATAAN "SYARIAH"...TAK KIRA LA MEREKA GUNA ARAK BETUL KE TIDAK..TAPI UPACARANYA SUDAH KELIHATAN SAMA SEPERTI UPACARA "TOAST" ARAK...DARI KAJIAN PPH JUGA MAJLIS INI TELAH DIJALANKAN DI SEBUAH HOTEL TERKEMUKA DI NEGERI SELANGOR DARUL EHSAN...KALAU ADA ORANG ISLAM YANG BERANI BERKATA "ALA..SMALL MATTER..." BILA LIHAT GAMBAR NIH..PPH NAK MINTA MEREKA NIH..BERISTIGHFAR DAN MENGUCAP DUA KALIMAH SYAHADAH LA BANYAK-BANYAK...BAWA-BAWA LA BERTAUBAT..KERANA GOLONGAN YANG MENGANGGAP PERKARA INI PERKARA REMEH NIH SUDAH TAK SENSITIF DALAM MEMPERTAHANKAN AGAMA ISLAM...AGAMA ALLAH YANG DIAMANAHKAN KEPADA NABI MUHAMMAD S.A.W.!!!

INI BARU SEDIKIT ALLAH S.W.T. NAK TUNJUKKAN BILA SATU PENTADBIRAN NEGERI YANG DIAMBIL OLEH PARTI CAMPURAN KOMUNIS (DAP) YANG TIDAK AKAN MEMPERTAHANKAN ISLAM. BAYANGKAN KALAU PUAK-PUAK NI DAPAT MEMERINTAH NEGARA KITA..APA LAGI BUKTI YANG PENYOKONG PUAK-PUAK PAKATAN ROMEN NI NAK??TAK CUKUP LAGI KE???


0 comments:

Catat Ulasan

MEDIA PANGLIMA PATIN HITAM

Loading...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More