Khamis, 16 Ogos 2012

TERKINI..!!!!SELAMAT DATANG USTAZ NASHARUDIN KE UMNO..??!!!

PAS MAKIN KEHILANGAN AHLI BERKALIBER?
INI BERITA YANG BAKAL KITA TERIMA TIDAK LAMA LAGI..SUATU BERITA YANG TELAH LAMA DINANTI-NANTIKAN OLEH ORANG MELAYU YANG CINTAKAN PERPADUAN ANTARA ORANG MELAYU ...BERITA INI JUGA DIJANGKA BAKAL MEMECAHKAN "BOX OFFICE" MANA-MANA GOSSIP "ARTIS MALAYSIA TAK LAKU" YANG KECOH INGIN MASUK PARTI PAS.
 
PETANDA-PETANDANYA SUDAH MAKIN JELAS APABILA MEDIA-MEDIA PERDANA DAN MEDIA PRO PAKATAN ROMEN (PR) MENYIARKAN  PANDANGAN MURSYIDUL AM PAS YANG KELIHATAN SEOLAH-OLAH SUDAH PUTUS ASA DI DALAM MENASIHATI YB NASHA UNTUK TIDAK MENGUNDANG KONTROVERSI TENTANG KEDUDUKAN YB NASHARUDIN DI DALAM PARTI ITU. KONTROVERSI TERBARU GAMBAR YB NASHARUDIN BERSAMA PM DATO' SRI NAJIB BERTEMU DENGAN TOKOH ULAMA-ULAMA ARAB SAUDI SEMPENA PERRSIDANGAN LUAR BIASA OIC DI NEGARA TERSEBUT YANG MENGUNDANG SERIBU PERSOALAN OLEH PENYOKONG-PENYOKONG PR.
 
PPH NAMPAK KEMASUKAN YB NASHARUDIN INI BAKAL MENJADI SATU FENOMEMA KEPADA RAKYAT MALAYSIA KHASNYA BAGI ORANG MELAYU YANG CINTAKAN PERPADUAN ANTARA UMAT ISLAM DI MALAYSIA. PPH JUGA YAKIN SANGATLAH KITA AKAN DAPAT MENYAKSIKAN SATU PERUBAHANAN BESAR SEBELUM PRU KE 13 TIDAK LAMA LAGI. TIDAK MUSTAHIL PRESIDEN PAS, SETIAUSAHA PAS DAN PESURUHJAYA PAS TERENGGANU AKAN MENJEJAKI YB NASHARUDIN UNTUK BERGABUNG DENGAN UMNO BAGI KEPENTINGAN ORANG MELAYU DAN UMAT ISLAM DI MALAYSIA DAN SEKALI GUS MEMBERSIHKAN KECELARUAN FAHAMAN AGAMA ISLAM YANG MEMECAHKAN BELAHKAN UMAT ISLAM DI MALAYSIA..ALLAHUAKBAR!!! 
0 comments:

Catat Ulasan

MEDIA PANGLIMA PATIN HITAM

Loading...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More