Selasa, 28 Ogos 2012

UPDATE SETAKAT JAM 120AM 29/8/2012!!PEMIMPIN PEMBANGKANG DI PAHANG ROGOL ANAK!!

PPH BARU SAHAJA MENDAPAT INFO YANG TELAH DISAHKAN OLEH BERNAMA..

JERANTUT: Seorang pemimpin kanan sebuah parti pembangkang dan anak lelakinya ditahan bagi membantu polis berhubung satu kes sumbang mahram.
Pemimpin utama sebuah parti baru itu bersama anak lelakinya yang berumur 14tahun ditahan reman pada 22 Ogos lepas bagi membantu siasatan apabila anak perempuannya yang berumur 15 tahun melahirkan seorang bayi lelaki.
Mereka dibebaskan pada Isnin.
Menurut Timbalan Ketua Polis Daerah Jerantut DSP Zakaria Kasim, mangsa, 15, melahirkan seorang bayi lelaki tiga hari lepas di sebuah pusat bersalin di Cheras, Kuala Lumpur.
"Kedua-dua suspek, bapa dan anak itu bagaimanapun dibebaskan semalam atas jaminan pihak polis," katanya kepada Bernama di sini, Selasa.
Beliau berkata, polis juga mengambil sampel DNA kedua-dua suspek dan keputusannya dijangka diketahui dalam tempoh seminggu.
Suspek yang juga saudara terdekat kepada seorang pemimpin kanan sebuah parti pembangkang tanah air, pernah bertanding pada pilihan raya umum ke-12.
Bagaimanapun, suspek yang bertanding di kerusi Dewan Undangan Negeri di Pahang pada pilihan raya umum lepas itu kalah kepada calon Barisan Nasional. - BERNAMA

BUAT MASA INI  NAMA INDIVIDU TERSEBUT MASIH LAGI MENJADI TANDA TANYA.,!!PPH  MEMBERIKAN PERKEMBANGAN INFO TERKINI TENTANG ISU INI..TIDAK LAMA LAGI...TUNGGUU!!!!

P.S. DENGAR KABORNYA INDIVIDU LAKHNAT TU BERNAMA MUHD NOR JAAFAR ,KETUA PARTI PKR JERANTUT..PPH BELUM BERANI NAK KONFOMKAN..KATALAH KALU BENAR...MMM...MMG DASAR PAKATAN ROMEN BETUL LA..DEME NIH!


  0 comments:

  Catat Ulasan

  MEDIA PANGLIMA PATIN HITAM

  Loading...

  Share

  Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More