Khamis, 22 November 2012

PANAS!!! RACIST CINA TEGAR PRO-ZIONIS DIKESAN DI MALAYSIA...!!


PPH BAHARU SAHAJA MENERIMA "PRINTSCREEN" DARI SEORANG SAHABAT YANG BAHARU SAHAJA MELIHAT PERBALAHAN KOMEN POLITIK ANTARA BEBERAPA INDIVIDU  MELAYU DAN SEORANG INDIVIDU CINA.PERBALAHAN ISU POLITIK DI DALAM LAMAN FACEBOOK ADALAH SESUATU PERKARA SANGAT NORMAL DI DALAM LAMAN TERSEBUT DALAM KEHIDUPAN SEHARIAN KITA..TETAPI APA YANG PPH NAK TEKANKAN DISINI.. BILA  IANYA SUDAH MENYENTUH TENTANG ISU KESENGSARAAN PENDUDUK PALESTIN OLEH ORANG BUKAN BERAGAMA ISLAM..INI SUDAH DIKIRA TERLAMPAU-LAMPAU MENGHINA AGAMA ISLAM..INI SEBENARNYA HANYA SEBAHAGIAN SAHAJA KOMEN YANG PPH INGIN PAPARKAN KEPADA PEMBACA BLOG SETIA PPH..

PERBALAHAN SEBENARNYA BERMULA DARI  STATUS SI INDIVIDU CINA RACIST YANG KURANG HAJAR SUDAH MELARAT SEHINGGAKAN SI INDIVIDU BERBANGSA CINA INI MEMAKSA INDIVIDU MELAYU YANG MENGGUNAKAN LAMBANG "PEACE FOR GAZA" DITUKARKAN KEPADA BENDERA ISRAEL LAKHNATULLAH...DENGAN ALASAN ISRAEL TELAH DISERANG DENGAN BOM MORTAR DAN MENGORBANKAN 2-3 KERAT ORANG ISRAEL..SUBHANALLAH...

PPH NAK MENYERU SEMUA FACEBOOKERS JANGAN BAGI PELUANG KEPADA INDIVIDU-INVIDU RACIST SEPERTI INI BERSUARA MENGHINA RAKYAT PALESTIN DAN ORANG ISLAM SEDUNIA!!! JANGAN KITA BIARKAN PERKARA NIN BERLAKU..ANDA SEMUA TAHU APA YANG HARUS DILAKUKAN..ALLAHUKABAR!!!

2 comments:

Kita marah orang lain hina org Islam Palestin..tp kita tak marah org Islam perjudikan kesucian Islam.Kalau dgn sesama Islam pun 'bercelaru' mcmana org luar nak respect??muhasabah dan bersatulah wahai umat Islam..tak kan itu tak paham?? Umat Islam akan dibantu ALLAH jika kita bersatu..lurus saf,bersih hati. Cuma masanya belum sampai utk umat Islam bangkit.Dah sampai nanti..tahu lah langit ni tinggi ke rendah...masa tu..pasir pun ALLAH dtg kan sbg senjata.Mcm burung ababil dgn tentera abrahah. Tapi umat Islam dah sedia ker??mcm belum jer..jauh sangat dari sedia.wALLAHU a'lam.

Bagaimana nak BERSATU kalau DOA pun minta hancurkan sesama orang Islam lain???

Catat Ulasan

MEDIA PANGLIMA PATIN HITAM

Loading...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More