Rabu, 21 November 2012

PANAS!!!PPH PLOK YANG PANAS!!!DOA PAS HANCURKAN ORANG ISLAM LAIN TIDAK MENGAPA..??!!

PAS AJARAN SYIAH?
PPH BILA DATANG NAK MENULIS CARA BERKHEMAH, PPH AKAN MENULIS CARA BERKHEMAH..TAPI ISU YANG SEDANG HANGAT DIPERKATAKAN NI TENTANG ISU DOA..BUAT PPH RASA GERAM BETUL...HARI TU MASA VIDEO CHINA DOLL ANUWAR DOK KECOH..ADA PENCACAI-PENCACAI DOK PERTAHANKAN DIA..KONONNYA..PELAKON HOLLYWOOD LAH, KAMERA ITU BESI LAH, KONSPIRASI UMNO/BN LAH...PASTU TIMBUL PULAK VIDEO NURUL JIJAH ANAK ANUWAR BAGI STETMEN SECARA TERANG TERANGAN ORANG MELAYU BOLEH PILIH AGAMA SENDIRI SELAIN ISLAM TETAPI ADA JUGAK CAI-CAI DOK PERTAHANKAN JUGAK...PPH RASA ORANG MALAYSIA YANG TAKSUB DENGAN PAS NIH DAH TAK BOLEH FIKIR KOT..OTAK DAH "JAMMED" GAMAKNYE..

TAPI SEKARANG BILA PARTI PAS BUAT SOLAT HAJAT DAN MENDOAKAN KEHANCURAN KEPADA UMNO DAN BN...MASIH LAGI ADA JUGAK CAI-CAI PERTAHANKAN JUGAK DENGAN MENGATAKAN DOA ITU CARA BEGITU TIDAK SALAH..DOA ITU BUKAN DITUJUKAN KEPADA AHLI-AHLINYA TETAPI HANYA KEPADA PARTINYA..APA LA H NAK JADI DENGAN ORANG ISLAM MELAYU MALAYSIA ZAMAN SEKARANG NIH...DAH MEMANG NAK KIAMAT GAMAKNYA..ASAL PARTI PAS BUAT APA PUN TAK MENGAPA...???!!!SEMUANYA IKUT SUNNAH..??!!!BILA ORANG LAIN BUAT SEMUANYA HARAM...KALAU DAH ISLAM PAS NI LEBIH ISLAM DARI ORANG LAIN..PPH CADANG PERGI LA BERAMAI-RAMAI BERJIHAD HANTAR UNIT AMAL PERGI KE GAZA...REMPUH SEMUA HALANGAN PUAK ZIONIS TU..ADA BERANI TAK??

KEPADA YANG BELUM MENONTON VIDEO KLIP PENUH DOA PARTI PAS SELEPAS SOLAT HAJAT TERSEBUT..PPH BAGI PELUANG UNTUK MENILAI SENDIRI VERSI ORIGINAL YANG PANJANG...
VIDEO KLIP INI PULA ADALAH KOMEN DR. MAZA YANG DIGUNAKAN UNTUK MENGHENTAM UMNO..TAPI PPH TGK MCM KENA BALIK BANTANG HIDUNG CAI CAI PAS SENDIRI JEK...CUMA ADA SORANG USTAZ PAS TIBA-TIBA DI HUJUNG VIDEO CUBA NAK SPIN CITE PASAL ROYALTI..TADOK KENA MENGENA LA BOH...!!

 BANDINGKAN DENGAN HUJAH USTAZ FATHUL BARI PULA ,PPH RASA LEBIH KURANG SAMA SAHAJA KESIMPULANNYA DENGAN HUJAH DR. MAZA...PPH RASA KALAU DAH DOA MENJERIT-JERIT MCM DOA ADIK POK NIZ AJIZ TUH..PPH RASA TAK PERLU LA...KITA CARI JALAN PENYELESAIAN....KITA ORANG ISLAM DENGAR PUN KITA JADI KELIRU...APA LAGI PULAK ORANG YANG BUKAN ISLAM...SUDAH-SUDAH LA...PALESTIN TERUK DISEKSA YAHUDI..YANG KITA UMAT ISLAM NIH BILA PULAK NAK BERSATU???!!!


0 comments:

Catat Ulasan

MEDIA PANGLIMA PATIN HITAM

Loading...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More