Sabtu, 2 Mac 2013

PANAS..!!PAKATAN RAKYAT SIBUK POLITIKKAN KEMATIAN ANGGOTA KESELAMATAN DI LAHAD DATU RANCANGAN UMNO..!!!

PPH TERASA SEPERTI NAK ANGKAT DUA KAKI DAN  "FLYING KICK" KAT PEMIMPIN -PEMIMPIN PAKATAN ROMEN (PR) SERTA PENYOKONG MEREKA YANG RATA-RATA TIDAK SENSITIF SEDIKIT PUN DENGAN APA YANG TELAH TERJADI DI LAHAD DATU...KERANA KETABSUBAN PEMIMPIN-PEMIMPIN YANG MAHA BODOH INI MEREKA TIDAK MEMPEDULIKAN PARA ANGGOTA KESELAMATAN YANG TELAH TERKORBAN DI DALAM MENJALANKAN TUGAS SERTA NASIB YANG BAKAL MENIMPA ANAK DAN ISTERI PARA ANGGOTA TERSEBUT. MEREKA SEUMPAMA ANJING-ANJING KURAP YANG MENYALAK-NYALAK MEREBUT TULANG DARIPADA TUKANG PEMOTONG DAGING KHINZIR DI PASAR CINA..!! (ITU PERUMPAMAAN BAHASA MENCARUT PPH YANG PALING BAIK DIDENGAR LA TUH...)

DISINI PPH KONGSIKAN BEBERAPA SCREENSHOT PUAK-PUAK DESPERADO NAK KUASAI MALAYSIA DI DALAM KOMEN MEREKA DI SUMBER MEDIA SOSIAL MEREKA MASING-MASING
    

PPH BETUL-BETUL BINGUNG LA DENGAN PUAK-PUAK NIH..BSEPATUTNYA KITA PADA MASA INI KITA LUPAKAN FAHAMAN POLITIK MASING-MASING DAN KITA RATAPI JASA ANGGOTA KESELAMATAN YANG TELAH BERKORBAN UNTUK KESELAMATAN NEGARA KITA..!!KALAU BEGINILAH PEMIKIRAN MEREKA, PPH RASA BAIK DORANG KAMPUNG MASING-MASING DAN TOLONG ORANG TUA MEREKA JELAH DI KAMPUNG...TAK PAYAH LA NAK BERANGAN NAK DAPAT KUASA...


BILA CAKAP SIBUK BERPOLITIK...SI ANUWAR PLAK SIBUK BERI CERAMAH POLITIK SELEPAS KEJADIAN YANG TELAH BERLAKU...APA LA PUNYE BANGSA KONIH ANUWAR!!!GAMBAR DI ATAS ANUWAR SANGGUP BERSILA UNTUK MEMBUKTIKAN DIA JUGA ZUHUD TAHI AYAM MACAM NIK AJIZ...BAYANGKAN SEDANG NEGARA DI DALAM KEADAAN BERKABUNG ATAS PEMERGIAN ANGGOTA KESELAMATAN KITA SI ANUWAR SIBUK di SUNGAI TONGKANG RENGIT, BATU PAHAT ,JOHOR SERTAI JELAJAH MERDEKA RAKYAT BERSAMA ANWAR..

P.S.

INIKAH PARTI DAN PEMIMPIN YANG KITA MAHU???

1 comments:

Kerajaan BN sibuk menangani ancaman keselamatan di Sabah nie Pakatan sibuk dengan politiknya dan memperkecilkan pengorbanan anggota polis dan tentera di Sabah. kamu ada rancangan keselamatan yg lebih baik?? tiada kan.. jadi knapa mo politikkan kematian anggota yang telah terkorban??

Catat Ulasan

MEDIA PANGLIMA PATIN HITAM

Loading...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More