Jumaat, 8 Mac 2013

(UPDATE DARI ANU SI ANUWAR) BAPA SAIFUL BUKHARI DAKWA ANAKNYA TIDAK DILIWAT..???PULOK DAH..??!!

Anwar bersama bapa Saiful Bukhari
 PPH DAH NAIK BOSAN LA DENGAN MAINAN POLITIK SI ANU-ANU WAR, KETUA PEMBANGKANG NIH...SEDANG KITA DENGAN SETIA MENGIKUTI PERKEMBANGAN DARI INSIDEN DI LAHAD DATU YANG HAMPIR-HAMPIR AKAN DAPAT DIBUKTIKAN BAHAWA SI ANUWAR ADALAH DALANGNYA SEBALIK PENCEROBOHAN PUAK SULU TUH...BERMACAM-MACAM PROPAGANDA DAN UNTUK ALIHKAN PANDANGAN RAKYAT MALAYSIA TERHADAP PENGLIBATAN BELIAU..


TERKINI...BAPA SI SAIFUL BUKHARI PULA TIBA-TIBA BUAT SIDANG AKHBAR MENGATAKAN SAIFUL BUKHARI TELAH DIPERGUNAKAN OLEH PIHAK UMNO..

PERSOALAN YANG HARUS DITIMBULKAN:

1) KENAPA BAPA SAIFUL TIDAK MENDEDAHKAN PADA MASA ISU SEDANG HANGAT DI KATAKAN?

2) KALAU BETUL UMNO PAKSA KENAPA TIDAK BAPA SAIFUL MEMBERIKAN KETERANGAN DI MAHKAMAH SAHAJA SEMASA KES TERSEBUT SEDANG DIBICARAKAN?

3) BERAPA RM JUTA SI ANUWAR BAYAR POKCIK NIH??HAHAHA..

INI ADALAH KOMEN DARI SMS YANG DITERIMA OLEH TUAN  PUNYA BADAN YANG TELAH DILIWAT SUMBER DARI SAHABT BLOGGER http://paperwaris.blogspot.com

Dalam SMS yang diterima dari Saiful, beliau menyatakan;
 "Bapa saya dipergunakan, saya tetap ISTIQAMAH dan TIDAK SEKALI
BERGANJAK..tengah fikir apa tindakan seterusnya. mohon sahabat-sahabat sabar dan doakan saya"


PPH CUMA NAK INGATKAN BALIK KEPADA SEMUA PEMBACA BLOG PPH.. 

"Peguam Utama Datuk Seri Anwar Ibrahim, Karpal Singh merumuskan kejadian seks luar tabie di antara anak guamnya (Anwar Ibrahim) dengan Mohd Saiful Bukhari Azlan pada 26 Jun 2008, antara jam 3.01 – 4.30 petang di Unit 1151, Kondominium Desa Damansara berlaku atas dasar suka sama suka.
Karpal berkata Mohd Saiful mendakwa diliwat secara paksa namun, hujahnya, keterangan saksi utama, di mahkamah membuktikan sebaliknya." -SUMBER ANWARAIDC.COM

PPH FIKIR SENANG CAM GINILAH...APA KATA BAPA SAIFUL BUKHARI PULAK BUAT SUMPAH LAKHNAT UNTUK BUKTIKAN KEBENARAN..ADA BERANI POCIK?? SEDANGKAN ANUWAR PUN PENGECUT NAK BUAT SUMPAH LAKHNAT...MAKA PEMBACA PPH BOLEH FIKIR-FIKIR SENDIRI JELAH..

*PPH tak sabar nak tunggu apa 'Suprise' Anuwar plak pasnih..mana tau keluar gambar mocik Zuraidah "Mak Lampir" diliwati Anwar pulak ke??eeeuuww...Nighmare On Ampang Walk..!!!hehehe 
0 comments:

Catat Ulasan

MEDIA PANGLIMA PATIN HITAM

Loading...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More