Rabu, 27 Mac 2013

(UPDATE SANDIWARA PORNO PKR) KANTOI !!! VIDEO PEMIMPIN PKR MELAKUKAN ADEGAN SEKS TERSEBAR !!!

 DPETIK DARI LAMAN CILIPADI.BLOGSPOT.COM:Itu diaa.Memang tak dapat dipisahkan Seks dan PKR.Dari atas sampai ke bawah semua yang tak boleh pakai.semua tak bermoral.Parti tak bermoral macam ni nak pimpin negara ??? Kepada yang tak kenal siapa lelaki di atas,Meh saya bagi sedikit info lelaki ini.Nama dia ni Saharudin Hamid,merupakan seorang ahli majlis di MPSP Kedah juga merangkap Ketua Penerangan PKR Cabang Merbok.dia ni dengan geng-geng pernah menghentam YDP Majlis sebagai menggalakkan aktiviti tak bermoral dengan percambahan pusat urut.Tetapi dia jugalah yang melawat premis-premis berkenaan untuk bersantai-santai,tak kurang dengan itu,mengepow pemilik premis agar dapat terus menjalankan operasi.Menuduh YDP dan SU kepada YDP sebagai ejen UMNO,menghantar memorandum kepada MB Azizan untuk menukarkan YDP,Pn Rozaina binti Datuk Paduka Haji Radzi.Permohonan dia memorandum ditolak.Walaubagaimanapun SU kepada YDP ditukarkan. 
ANDA NAK LIHAT VIDEO ADEGAN SEKS ITU ???


UNTUK SELANJUTNYA 
Saharudin Hamid ni sering buat cubaan mensabotaj YDP MPSPK.Ada antara blog-blog pembangkang yang pernah memuatkan memorandum bantahan terhadap YDP MPSPK dibuat oleh ahli majlis.Nama beliau turut tersenarai.Yang tak boleh blah tu,Sewaktu lawatan PM ke Kedah,saya difahamkan dialah orang yang berjaya memperoleh projek katering yang menjadi rebutan.Ekoran dari itu,beberapa rakan dari dalam parti sendiri telah mencemburuinya.Dalam pada dia kuat menghentam kerajaan BN,projek katering dari BN jugak yang dikejarnya.Ibarat anjing yang diberi tulang kemudiannya menggigit tangan tuannya sendiri.Saharudin Hamid suka menyentuh bab agama dan kepimpinan,namanya dah Ahli Politik.Percaturan dan lakonan di hadapan mata umum terpaksa dilakukan demi meraih sokongan sesetengah pihak.Walaupun dunia gelapnya tidak ramai yang tahu.video ni didedahkan sebab glamer.Tapi untuk rakyat tahu supaya tidak lagi ditipu orang Pemimpin tak bermaruah ini.Tak ke gila beb,Baru kenal tak sampai 2 Jam dah boleh buat macam tu.Bukan main lagi dok cakap pasal agama dan lakanon baik di depan rakyat.Tapi hakikatnya ??? Ini lah perangai sebenar pemimpin PKR.Dari atas sampai ke bawah semuanya tak boleh pakai.
 
 
**APA NIH???!!! PPH ASYIK DAPAT CERITA PEMIMPIN PKR DOK BUAT SEKS JEK KEJENYA..BAGI LA FEED BEST SIKIT..DULU CHINA DOLL, PASTU BLOWJOB JAMBAN, PASTU AYAT STUDENT... SEKARANG GINI PULAK CITENYA??!!! PPH TERINGIN GAK NAK SEBARKAN KEBAIKAN KEALIMAN DAN KEBAIKAN ANGGOTA PKR..ASIK DOK PIMAI PIMAI DOK DAPAT AKSI SEKS JUGAK...ADUYAI...JANGAN SALAHKAN UMNO DAN BARISAN NASIONAL PLAK BILA DAH KANTOI BEGINI..HEHE

0 comments:

Catat Ulasan

MEDIA PANGLIMA PATIN HITAM

Loading...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More