Isnin, 23 Julai 2012

PALING PANAS!!!PAS TEMERLOH TAK MALU NGAKU JAMBATAN PROJEK RM 100 JUTA JAMBATAN TEMERLOH BARU HASIL USAHA MEREKA..!!!

hakcipta adiospunk.wordpress.com
PANAS..!!PANAS!!PPH BARU SAHAJA MENDAPAT BERITA DARI SUMBER PPH...JKR PAHANG TELAH MENGUMUMKAN PROJEK JAMBATAN BERNILAI RM 100 JUTA TELAH DILULUSKAN DI PERINGKAT PUSAT..DAN SEKIRANYA PROJEK TERSEBUT DISIAPKAN..IANYA BAKAL MEMBERIKAN FAEDAH  BESAR KEPADA PENDUDUK MARAN, BANDAR TEMERLOH DAN SEBERANG TEMERLOH. DAN INI ADALAH HASIL KERJA KERAS UMNO BAHAGIAN DAN AHLI PARLIMEN TEMERLOH MEMOHON AGAR KERAJAAN PUSAT SUPAYA PROJEK TERSEBUT DIPERCEPATKAN KERANA SEBENARNYA PROJEK SUDAH LAMA MENDAPAT PERHATIAN DARI KERAJAAN PUSAT DAN IANYA DISUSUN MENGIKUT BERSAMA PROJEK-PROJEK RAKYAT YANG LAIN CUMA MENUNGGU DI PERINGKAT PERLAKSANAANNYA SAHAJA.

DALAM MENDAPAT PERKHABARAN BERITA GEMBIRA BUAT PENDUDUK MARAN DAN TEMERLOH INI..ADA PULOK PUAK-PUAK PAS YANG NAK MENGAKU PROJEK TERSEBUT ADALAH HASIL TITIK PELUH MEREKA..SIAPA??!! SIAPA LAGI.. TAK LAIN DAN TAK BUKAN ADUN KUALA SEMANTAN SIAPA LA LAGI GAMAKNYE...!!AMBOI..AMBOI..AMBOI..(DAH MACAM AZWAN ALI PULOK KOI NIH..??HAHAHA) SENANGNYA HIDUP KORANG IYE..KONONNYA DIA LAH YANG NAIKKAN ISU INI DALAM DEWAN UNDANGAN  TEMPOH HARI..BANYAK CANTIK.. BARU MENANYAKAN SEKALI TENTANG PROJEK JAMBATAN BARU TEMERLOH NI DALAM DUN NIH, TERUS NAK NGAKU USAHA KER??!!


ADUIH..MINUS JUGAK POSE KOI HARI KETIGA BULAN RAMADHAN NIH..TAPI UNTUK MENEGAKKAN KEBENARAN RASANYA TAK SALAH..INI BUKAN FITNAH IYE..!!!APA  PUN INILAH USAHA KERAJAAN NEGERI PAHANG DAN KERAJAAN PUSAT DI BAWAH PENTADBIRAN KERAJAAN BARISAN NASIONAL YANG TIDAK JEMU-JEMU MEMKIRKAN MASALAH RAKYAT DAN MEMBALAS JASA RAKYAT SEMULA SEPERTI YANG TELAH DIJANJIKAN..SYABAS BARISAN NASIONAL!!!

0 comments:

Catat Ulasan

MEDIA PANGLIMA PATIN HITAM

Loading...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More