Selasa, 31 Julai 2012

SELAMAT HARI PAHLAWAN KEPADA SEMUA BEKAS PERAJURIT DAN BEKAS ANGGOTA POLIS DIRAJA MALAYSIA ..!!!

PPH HARI INI INGIN MENGAMBIL PELUANG INI UNTUK MENGUCAPKAN SELAMAT HARI PAHLAWAN KEPADA SEMUA PAHLAWAN-PAHLAWAN NEGARA YANG TERDIRI DARIPADA BEKAS-BEKAS PERAJURIT SERTA BEKAS ANGGOTA POLIS YANG TELAH BERJUANG DEMI MEMPERTAHANKAN KEDAULATAN NEGARA SAMADA DARI ERA ZAMAN SEBELUM MERDEKA MAHUPUN DI ZAMAN PASCA MERDEKA UNTUK DIKENANG SEHINGGA KE HARI INI. BAGI PPH MEREKA ADALAH PAHLAWAN SEJATI NEGARA KITA YANG KITA CINTAI INI.

PPH INGIN MENYERU KEPADA SEMUA PEMBACA BLOG PPH UNTUK SAMA-SAMA KITA AMBIL IKTIBAR BERMULA PADA HARI INI BAGI SAMA-SAMA MENGENANG JASA-JASA MEREKA SAMADA YANG HIDUP ATAUPUN YANG SUDAH TIADA DAN BERSYUKUR KEPADA ALLAH S.W.T. KERANA TANPA KEAMANAN DAN KENTERAMAN YANG KITA KECAPI PADA HARI INI MANA MUNGKIN KITA BOLEH BERASAMA-SAMA KELUARGA KITA MENJALANI KEHIDUPAN YANG AMAN DAN MAKMUR. TERUTAMANYA LAGI DI BULAN RAMADHAN AL MUBARAK UNTUK MENJALANI NIKMAT SERTA HIKMAH MENUNAIKAN IBADAH PUASA DAN SUNAT SOLAT TERAWIKH. MAKA RENUNG-RENUNGKANLAH..

PPH TINGGALKAN SATU KLIP VIDEO YANG MEMPUNYAI LIRIK YANG PENUH UNGKAPAN DAN SEMANGAT JUANG DAN DUA KLIP KHAS HARI PAHLAWAN 2012 BUAT PEMBACA BLOG PPH HAYATI...


0 comments:

Catat Ulasan

MEDIA PANGLIMA PATIN HITAM

Loading...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More